Dating Online

dating online

dating Online

Dating Online Romania: Sunteti in cautarea dragostei pe Internet? Pe Dating Romania gasesti persoane singure din tara si din strainatate interesate de dating online.
Intra pe chat online, apoi alegeti persoana care ti se potriveste cel mai bine, cucereste-o si incepe povestea de iubire.
Retelele de dating online s-au dezvoltat foarte mult in ultimii ani si nu mai este un subiect tabu pentru nimeni. Aproape jumatate dintre utilizatorii de internet isi fac, mai devreme sau mai târziu, un cont pe un site de dating online, fie din curiozitate, fie din dorinta de a socializa si de a cunoaste noi persoane.

Pe dating Romania toate serviciile sunt gratuite, nu este nevoie sa va inregistrati sau sa va lasati datele personale intr-o baza de date care pot fi folosite ulterior. Aici cu un singur click sunteti conectat alaturii de membrii dating chatului nostru.
Daca sunteti hotarati sa incercati dating-ul online, atunci nu ramane decat sa va dorim chat placut si succes.


Reguli si Obligatii pe Web Chat: Va rugam sa cititi cu atentie si respectati acesti termeni si conditii de utilizare.
Pentru intra pe web chat va rugam sa schimbati numele “default” cu care intrati cu unul care va caracterizeaza sau va face placere sa il detineti.

  • Nu injurati, nu folositi cuvinte obscene, nu faceti reclama, nu scrieti mesaje consecutive si nu va luati de alti membrii, moderatori.
  • Nu lansati discutii cu caraceter rasist si alte subiecte deplasate. Nu va puneti nume folosind cuvinte obscene sau nume false ale altor membri sau moderatori.
  • Cererile pentru a deveni moderatori sau owneri se fac lasand un mesaj sau comentariu cu mesajul : ( numele dumneavoastra ) Vreau sa devin moderator/owner sau sa va recomande unul dintre administratorii de pe chat.
  • Certurile dintre moderatori sau moderatori si owneri se pedepsesc prin aducerea ambilor la gradul de membrii . Membrii care ne viziteaza zilnic pe chat au sansa de a devenii moderatori, daca dovedesc ca au o relatie amiabila cu ceilalti participanti la discutii sau ai utilizatorilor serviciilor noastre.
  • Puteti devenii foarte repede moderator daca la invitatia dumneavoastra vin la discutii pe chat prietenii cunoscuti sau persoane carora le-ati sugerat chatul nostru.

Daca ati citit “Reguli si obligatii pe web chat” si sunteti de acord cu cele mentionate puteti folosi serviciile noastre gratuitre fara nici un fel de restrictii.
Orice incalcare a acestor reguli si obligatiuni o puteti semnala administratorilor de pe chat sau puteti lasa comentarii cu problemele sau neplacerile de care ati avut parte.

Web Chat
: Va multumim pentru intelegere si va dorim chat online placut!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: