Dragostea ne face mai veseli?

Sursa: http://www.codrosu.ro

Dragostea ne face mai veseli? Crezi in dragoste la prima vedere? Conteaza banii intr-o relatie bazata pe dragoste adevarata?
Peste 50% dintre romani sunt in prezent indragostiti si mai mult de o treime dintre romanii intalniriutilizatori de internet au experimentat dragostea la prima vedere ultima data cand s-au îndragostit, potrivit unui studiu GfK Romania

Hehehe, nici nu mai stiu de cand nu m-am mai simtit vesela si plina de energie ca si cand as fi indragostita si ametita de vreun mascul feroce:p

Ce inseamna oare “dragoste la prima vedere”?

Potrivit aceluiasi studiu, barbatii sunt cei care se indragostesc mai repede si se avanta cu capul inainte… Credeti? Ma cam indoiesc! Sau, daca o fi asa, dragostea le trece la fel de repede cum le vine.

Peste 60% dintre respondenti spun ca ultima persoana de care s-au indragostit au intalnit-o la serviciu, scoala sau in cercul de prieteni.

Pe de alta parte, 19% sustin ca s-au intalnit din intamplare, cei mai multi dintre acestia in cluburi sau la petreceri.

Pentru tinerii cu varste intre 18 si 24 de ani, internetul reprezinta o modalitate de a cunoaste dragostea, in vreme ce pentru internautii cu varste de peste 35 de ani recomandarea prietenilor sau a rudelor este o optiune mai buna.

Dragostea ne face mai veseli si mai plini de energie sustin peste 50% dintre participantii la studiu. In schimb, internautii declara ca ceea ce ii face sa se indragosteasca online sunt simtul umorului si inteligenta partenerului de pe mess sau chat, apoi calitatile sufletesti ale acestuia si sinceritatea.

Tot din studiul GfK rezulta ca in dragoste nu conteaza banii si ca romanii nostri cred in dragoste a la long, de durata.

Nu stiu cata nevoie avem de studii aprofundate ca sa ne dam seama de cate ori ne indragostim, daca o facem pe bune, daca la mijloc este vreun interes, daca o sa dureze sau nu. Totusi, insist, pentru cultura mea generala, si va intreb: credeti in dragoste la prima vedere? Conteaza sau nu partea materiala inntr-o relatie bazata pe dragoste?

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: