Tractari Auto Slatina Olt

Tractari Auto Slatina Olt

Tractari Auto Slatina Olt (42)

Tractari Auto Slatina Olt

Tractari Auto Slatina Olt – 0742282486 – Oferim servicii de tractari auto non stop autoturisme, autoutilitare, utilaje, buldoescavatoare la cele mai mici preturi.

  • Venim in ajutorul dumneavoastra Rapid, Prompt si Eficient.
  • Oferim servicii de tractari auto pe platforma oriunde in Romania.
  • Tarife fara concurenta pentru servicii de tractari auto.
  • Ne puteti contacta atat prin email dar si la unul din numerele de telefon ce va sunt prezentate pe site.
  • Toate tarifele pentru serviciul de tractari auto prezente pe site sunt estimative , tariful final stabilindu-se doar dupa o convorbire cu unul din angajatii nostri de la dispecerat.
Tractari Auto Slatina Olt

Tractari Auto Slatina Olt

Asiguram transportul persoanelor aflate in autovehiculul avariat, de la locul incidentului pana la destinatia dorita, in vederea repararii la o unitate service sau catre o unitate de cazare.

Oferim Servicii de asistenta rutiera non stop in Slatina, judetul Olt. Prin calitatea, seriozitate si promtitudinea de care dam dovada am reusit sa ne impunem in domeniu serviciilor de asistenta rutiera.

 

Tractari Auto Slatina Olt

Tractari Auto Slatina Olt

Interventii rapide si sigure – Tractari Auto Non Stop in judetul Olt: Caracal, Slatina, Bals, Corabia, Scornicesti, Piatra Olt si judetul Dolj: Craiova. Va garantam servicii de tractari auto de calitate, cu costuri minime pentru dumneavoastra. Remorcari Auto Caracal Olt. Asistenta Rutiera Caracal Olt.

You may also like...

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: